Att hitta formen

Postad av: Dag Kättström,

frommen.jpgLikt många andra kämpar vi nu med formen inför baddräktssäsongen. Nya stockholm.se är på plats, men det tar ett tag att trimma in alla funktioner.

Det gäller till exempel att hitta rätt tilltal. När de stadsövergripande nyheterna i vänsterspalten känns angelägna och det lokala perspektivet i stadsdelarnas mittenspalt går fram – då lyfter nya stockholm.se. Vi börjar så sakteliga hitta dit.

Vi jobbar fortfarande med att få all information fullständig ner till minsta förskola. Allt är ännu inte på sin rätta plats, men vi kämpar på. För varje dag blir webbplatsen en starkare, fastare enhet.

Vi får en mängd rapporter från er invånare via flikarna ‘kontakt’ och ‘rapportera fel’ som finns på nästan alla sidor. Det är mycket givande att möta ett sådant engagemang. Vi betar av allt som kommer in och hoppas att ni fortsätter påpeka fel och brister även om ni inte får omedelbar feedback.

Kategori: Om projektet


2 kommentarer

  1. Hej!
    Den har ju blivit mycket sämre för nu hittar man inte utan vidare sånt som händer i stan. Nu kommer man bara till den tråkiga kommunsidan.
    Tidigare kom man till en sida som visade evenamang, aktiviteter, att hitta t ex båttrafik, resor mm. Var hittar mqan det nu?

  2. Johannes Söderlund, Projektledare

    Hej Stig, du menar kanske vår turistwebbplats http://www.stockholmtown.com? Den finns fortfarande kvar och ser ut som tidigare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Subscribe to comments