Jämför!

Postad av: Johannes Söderlund,

Efter flera sommarmånader har arbetet kring webbutvecklingen nu kommit igång på riktigt, men du som besökt stockholm.se under solperioden har förstås märkt att  tilläggstjänsten Jämför service dykt upp på webbplatsen!

Sedan den 1 juli kan du som letar förskoleplats jämföra stadens förskolor. Du kan t ex se antal barn på förskolan och hur stora barngrupperna är. Du kan även se antalet högskoleutbildade förskolelärare.

Om du istället vill besöka stadens simhallar går det lika bra att jämföra aktivitetsutbudet dem emellan i Jämför service, eller visa upp alla på en karta.

Under hösten kommer ett arbete att genomföras för att lägga till ytterligare information i Jämför service, för att du lättare ska kunna avgöra vad du vill ha.

Vad vill du se i Jämför service framöver, i form av jämförelse-information eller funktioner? 

Sensmoral:  Jämför service, med andra.

 

Se hela Jämför Service 

Kategorier: E-tjänster, Funktioner


3 kommentarer

  1. Och på korrekt svenska skrivs det naturligtvis ”Jämför service” och inte ”Jämför Service”. Verkar dock bara vara i detta blogginlägg som bristen i språket finns.

  2. Var hittar jag gamla stockholm.se? Borde inte den finnas att tillgå via en ‘nostalgi’ länk, framförallt eftersom det fanns mycket information på den som man nu inte hittar… T.ex PDF-dokumenten/informationsmaterialet här: http://web.archive.org/web/20050225025424/http://www.stockholm.se/templates/template_121.asp_Q_mainframe_E_template_117.asp_Q_number_E_68329_A_category_E_13237

  3. Jättebra tjänst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Subscribe to comments