Stockholm.se bästa kommunsajten i Sverige!

Postad av: Johannes Söderlund,

medalj_topp100_2009.jpg

Stockholm lyckades för första gången komma in på Internetworlds topp 100-lista och knep plats nummer 15 och blev också Sveriges bästa kommunsajt. För första gången slipper vi vara det dåliga exemplet som tidigare år.

Juryns motivering:

”Stockholm, landets största kommun är inte bara bra på webben – de visar verkligen var skåpet ska stå. Trots att mycket återstår att göra imponeras vi stort av utvecklingskraften och allt som faktiskt redan finns på plats, allt från skolwebben till cykelplaneringsverktyget. Dessutom är deras jämförelsesajt utmärkt och verkligen i tiden.”

 Tjo!

 Sensmoral: World-internet

Kategori: eGovernment


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Subscribe to comments