Nu kan du se dina fakturor på stockholm.se

Postad av: Johannes Söderlund,

Via den nya tjänsten ”Mina fakturor” kan du se dina gamla (18 månader tillbaka) och kommande fakturor på stockholm.se. Du kan också se påminnelser i både text och som PDF-kopia av pappersfakturan. Exempel på vilken typ av fakturor du kan se är kostnader för förskola, boendeparkering, sophämtning, hemtjänst och mycket mer.

Sedan tidigare kan du också ansöka om e-faktura, som 20 000 andra stockholmare redan gjort.

Du hittar inloggningen till Mina fakturor här

mina_fakturor

Kategori: E-tjänster


2 kommentarer

 1. Förslag:
  1. Förklara vilken typ av fakturor detta gäller.
  2. Länka gärna direkt till ”Mina fakturor” och länka alla www-adresser
  3. Länka inte rubriken i bloggposten väl man är inne i inlogget.

  I övrigt är utvecklingen av stockholm.se mycket intressant att följa och det glädjer mig att ni satsar på e-faktura. Jag har lyckats göra om alla mina fakturor till e-faktura, autogiro eller att jag får fakturan via e-post. Väldigt smidigt! Rekommenderas.

 2. Johannes Söderlund

  Tack för bra synpunkter, fixar det!
  vänligen johannes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Subscribe to comments