Stockholm.se växer

Postad av: Redaktör StockholmsNytt,

Innan sommaren kommer vi att lansera en beta-version av en ny del av stockholm.se. Den nya delen ska förklara hur Stockholm växer. För att möta alltfler stockholmarnas behov krävs nya bostäder, arbetsplatser, service, grönområden, infrastruktur m.m. Det betyder att det byggs mer i Stockholm just nu än vad det gjort på många år.

Navigationen på den nya delen av stockholm.se bygger i mycket på kartfunktionen. Besökaren ska enkelt kunna se vilka byggprojekt som är i gång eller planeras i Stockholm fram till år 2030. Till en början kommer ca 30 stadsutvecklingsprojekt att finnas på den nya webbplatsen.

Mer kommer under maj.

Stockholm.se växer - karta

Kategori: Struktur och text


1 kommentar

  1. Pingback: Förhandstitt på nya webbplatsen Stockholm växer | Utvecklingsbloggen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Subscribe to comments