Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Postad av: jlindstrom,

Nu finns en funktion där du som användare på www.stockholm.se lätt kan svara på om du tycker att informationen på sidan hjälpte dig vidare och svarade på dina frågor. Den heter ”Hjälpte informationen på den här sidan dig?”. Du kan svara ja eller nej och vid ett nej skriva in dina synpunkter om varför informationen inte hjälpte och hur sidan skulle kunna bli bättre.  

Ta dig gärna tid att svara när du besöker www.stockholm.se, då hjälper du oss att göra webbplatsen ännu bättre!

Kategori: Funktioner


2 kommentarer

  1. Hei!

    Oslo kommune vurderer en slik funksjon på våre sider. Kan dere fortelle noe om hvilke erfaringer dere har gjort så langt? Jeg tenker f.eks. på svarprosent og i hvilken grad informasjonen er brukt til å gjøre endringer på sidene.

    Mvh André

  2. Det är jag också intresserad av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Subscribe to comments