Bästa kommunwebb!

Postad av: Johannes Söderlund,

Diplom på topp100Internetworld har för tredje gången utsett stockholm.se till Sveriges bästa kommunwebb!

Så här lyder motiveringen:

”Med sin satsning på öppna data och api-portalen Open Stockholm samt flera nya tjänster som tillsammans fokuserar på invånarnas behov är Stockholm.se Sveriges bästa kommunsajt. Under året har befintliga och nya e-tjänster utvecklats. Samtidigt har design och användbarhet förbättrats på i princip hela sajten. Kommunen har även bidragit med koden från sitt jämförelseverktyg när Karlstad kommun ville skapa ett liknande koncept. Stockholm.se är i framkant på riktigt.”

Det tycker vi är jätteroligt! Allt som har hänt tidigare under året och vad som kommer framöver kan du hitta här på bloggen.

Kategorier: Design, E-tjänster, eGovernment


2 kommentarer

  1. Svårt Att Hitta Kontaktfält Till Webmaster

    Länken för att få hjälp att logga in med MobiltBandId är https://login03.stockholm.se/necs/errors/failedmbid.jsp?errorgroup=8&errorcode=804#

    Ett problem? Ja, om man misslyckas med inloggning så kräver den länken att man först loggar in innan man får hjälp med att logga in.

    En slutsats är att länken inte behövs, för om man lyckas logga in så har man inte problem att logga in. En annan slutsats är också möjlig. ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Subscribe to comments