Kulturskolan nylanserar och lite annat

Postad av: Johannes Söderlund,

Inom kort kommer Kulturskolan Stockholm att nylansera inom samma koncept och tekniska lösning som Stadsmuseet, Stadsarkivet och Medeltidsmuseet med flera. En egen och ny twist på stadens grafiska profil ger den ett särpräglat, men ändå Stockholms-likt utseende.

Kulturskolan nylanserar

 

 

Förutom Kulturskolan så har också tjänsten för att hitta Livsmedelsinspektioner (nedan) nylanserats och den välanvända tjänsten för att söka förskoleplats är på gång och kommer att nylanseras sommaren med ett nytt utseende och med prestandaförbättringar.
E-tjänsten för att hitta livsmedelsinspektioner på restauranger

 

 

Nya tjänsten för att ansöka om förskola

 

 

 

Kategori: Okategoriserad


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Subscribe to comments